FINANCIAL ANALYTICS

Succes met Financial Analytics

De financiële data van jouw organisatie geven aan hoe gezond en duurzaam jouw organisatie is. Hierdoor is het belangrijk om optimaal gebruik te maken van jouw data om inzichten te creëren. Deze data komt vaak uit meerdere systemen, die niet altijd samenwerken.

Als onderdeel van Healthcare Analytics bieden wij jouw organisatie weer inzicht in de financiële positie door het leggen van verbindingen tussen jouw bestaande financiële systemen. Wij maken financiële analyses voor jouw organisatie om te groeien. Daarnaast helpen we met het ontsluiten van data en visualiseren we jouw data in een overzichtelijk dashboard. Hierdoor heb jij altijd inzicht in je cijfers en managementinformatie. CBEE in Control wil met jou de blik van jouw organisatie op de toekomst te richten door financiële informatie te combineren met niet-financiële informatie. Hierdoor werken we samen aan de toekomst van jouw organisatie.

Alles over Financial Analytics

Ben je benieuwd hoe onze Financial Analytics diensten jouw organisatie kunnen helpen? Wil je graag meer lezen over deze onderwerpen? Bekijk dan onze blogs waarin wij concepten uiteenzetten en de waarde van Financial Analytics voor kleine en grote ondernemers aan het licht brengen. We behandelen onderwerpen als een generale introductie van Financial Analytics, wat voor business-intelligence tools er op de markt zijn, de techniek achter data-architectuur en hoe dit wordt toegepast op de zorg!

Boekhoudpakket

Financial Analytics

Wij helpen jouw organisatie inzicht te geven in de complexe wereld rondom jouw onderneming. Dit doen we door financiële informatie te combineren met niet-financiële informatie, zoals demografische gegevens en big data. Hierdoor zijn wij in staat jouw ingewikkelde financiële vraagstukken op te lossen en te helpen met financieel management. We weten wat er speelt in jouw sector en welke gegevens voor jou relevant zijn. Wij leggen de verbindingen aan tussen alle systemen en verzamelen deze data op één centraal punt. Al deze informatie presenteren wij met een overzichtelijk dashboard, waarin op elk moment de juiste en jouw belangrijkste informatie beschikbaar is!

Voordelen

Wij willen samen met jou op de toekomst focussen. Financiële rapportage, gefocust op het ‘verleden’, wordt aangevuld met toekomstgerichte inzichten. Door al jouw beslissingen te funderen met data vergroot je de betrouwbaarheid van je besluitvorming. Wij zijn in staat grote hoeveelheden data om te zetten in stukjes bruikbare informatie voor jouw organisatie. We combineren interne en externe data om inzichten voor jou te creëren die eerder niet mogelijk waren!

Vraagstukken

Het juist voorspellen van jouw opbrengsten en cashflows is extreem belangrijk, omdat dit de basis vormt van de bedrijfsbeslissingen. CBEE in Control helpt jouw voorspellingen te verbeteren, door te zoeken naar trends in voorgaande jaren of het toepassen van voorspellende technieken zoals machine learning. Op die manier heb jij minder zorgen tijdens de planning en wordt dit geen tijdsintensief proces!

Het begrijpen van de winstgevendheid per klantengroep en product helpt jou om investeringsacties aan te passen. Hierbij houdt je niet alleen rekening met de huidige winstgevendheid, maar ook met die van de toekomst.

Daarnaast kunnen we je helpen met vraagstukken als: Wat is het risicoprofiel van mijn klanten? Hoe kunnen bedrijfsprocessen efficiënter verlopen? Hoe beïnvloeden bedrijfsbeslissingen onze key value drivers? Hoe winstgevend zijn mijn producten en diensten? Welke toekomstige gebeurtenissen kunnen mijn onderneming beïnvloeden?

Benieuwd naar onze werkwijze?