Financials voor de zorg

Mis jij de verbinding tussen cijfers en besluit? Wij helpen je!

Elke organisatie krijgt te maken met complexe financiële vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vertaling van de periodieke cijfers naar besluiten, maar ook aan het financieel gezond worden en het herinrichten van financiële processen. Voor de toekomst van organisaties is het belangrijk om voldoende kennis in huis te hebben om vraagstukken op te lossen. Het aannemen van een
fulltime kracht is echter niet altijd mogelijk, vanwege het beschikbare budget of een kortere termijn waarvoor iemand nodig is. Hierdoor kan het zijn dat deze financiële vraagstukken blijven liggen.

Een financial van CBEE In Control is een (ervaren) financial die met jou meedenkt op strategisch niveau, kan sparren over complexe (financiële) vraagstukken en jouw
organisatie terug ‘in control’ van je eigen processen kan brengen. Inzicht in de cijfers is van steeds meer belang voor de overbelaste gezondheidszorg, wij maken juist van deze cijfers een duidelijk verhaal, waarmee de organisatie kan beschrijven, voorspellen, en acteren.

Wij kennen een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Daarnaast zijn we georiënteerd op de lange termijn; we helpen je met het opzetten van projecten en blijven in de parttime functie langdurig betrokken voor advies en
verbeteringen. Samen werken we aan de toekomst van jouw organisatie!

EXPERTISE

Waarom een (interim) Financial?

Onze financials hebben niet alleen ruime ervaring op het gebied van financieel management en de planning & control cyclus, maar ook op het gebied van accounting,  analytics, kostprijsmethodiek, business planning en investeringsbeslissingen. Daarnaast beschikken onze financials over kennis van de zorg, zij weten wat van belang is binnen de zorg en werken proactief mee om het uiteindelijke doel van elke organisatie in de zorg te behalen; waarde creëren voor de patiënt.

Op die manier word jij minder afhankelijk van externe adviseurs en komt de kennis vanuit jouw eigen organisatie. Wil jij met jouw organisatie weer financieel gezond worden? Of heb je behoefte aan een blik op de toekomst, of het herinrichten van jouw financiële processen?

Bij CBEE in Control is IT van groot belang. Daardoor kan een financial jou ondersteunen bij het verbeteren van (financiële) administratieve processen. Door de combinatie van Finance en IT kunnen complexe vraagstukken door ons opgelost worden. Op die manier wordt je voorzien van toekomstgeoriënteerde, voorspellende inzichten die helpen jouw strategie te vormen en dagelijkse beslissingen te verbeteren. Dan is een financial van CBEE In Control jouw oplossing!

Benieuwd wat wij op dit gebied nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kijk ook eens naar onze Financial Analytics diensten!

Boekhoudpakket

Steun in de financiële administratie of een CRM-systeem nodig?

Heb jij naast een financial ook een ondersteuning in de financiële administratie nodig, of heeft jouw organisatie behoefte aan een gestroomlijnd lead-to-cash proces? CBEE biedt via CBEE – Smart People experts op het gebied van Accounting en CRM-systemen. Via CBEE Clever biedt CBEE een oplossing voor de financiële administratie, debiteurenbeheer, loonadministratie, en facturatie. En via CBEE Remarkable heeft CBEE een oplossing voor het digitaliseren van de verkoopprocessen en andere bedrijfsprocessen door het gebruik van Salesforce en FinancialForce.

Benieuwd naar onze aanpak?