HEALTHCARE ANALYTICS

Neem Control over de zorg

Door gedegen kennis van financiële en niet-financiële cijfers en de zorg als markt is ons doel: zorgaanbieders helpen met de juiste zorg op de juiste plaats aan te bieden met onze kracht: slimme oplossingen.

Healthcare Analytics heeft als doel om zorgorganisaties te voorzien in oplossing op administratieve uitdagingen. Door het slim te verbinden van systemen en deze te koppelen aan ervaringen van patiënten wordt het mogelijk om kosten te relateren aan uitkomsten, maar ook om zorgaanbieders aan elkaar te verbinden.

Healthcare Analytics

Door het gebruik van analytics en creëren van dashboards kunnen wij inzicht bieden in de financiële gezondheid van jouw organisatie. Dit doen wij onder andere door kosten aan opbrengsten te relateren. Daarnaast kunnen we kwalitatieve uitkomsten (b.v. gezondheidsresultaten) koppelen aan kosten.

Door het gebruik van tools en adoptiesystematiek kunnen wij de systemen inrichten om jouw patiënten te informeren over de eigen gezondheid zodat zij proactief en geïnformeerd (preventieve) zorg opzoeken.

Door kennis van financieringsmodellen in de zorg kunnen wij advies bieden over de pros en cons van innovatieve financieringsmodellen om een sterkere onderhandelingspositie met verzekeraars te bemachtigen.

Waarom Healthcare Analytics?

Omdat er grote uitdagingen zijn in de zorgmarkt zijn die multidisciplinaire kennis vereisen is Healthcare Analytics onder CBEE In Control in leven geroepen.

Een opsomming van deze problemen is als volgt:

  • Zorgkosten stijgen elk jaar, maar er is (1) geen grip op uitkomsten, (2) geen inzicht in kosten, en (3) geen data architectuur.
  • Zorg is te gefragmenteerd – er missen verbindende factoren tussen aanbieders.
  • Financieringsmodellen zijn niet innovatief.
  • Zorg is niet geïntegreerd.
  • Zorgaanbieders kijken niet verder dan de regio.
  • IT moet activerend werken en patiëntgericht zijn, maar is het niet.

Casus: VRelax

VRelax is een VR-oplossing tegen stress. Van lichte stress tot depressie of angst bij medische handelingen.

CBEE heeft vanuit haar kennis en visie op het gebied van financiële administratie en planning & control VRelax een maatoplossing aangeboden. Hierbij heeft VRelax stappen gemaakt in het aantrekken van kapitaal en het creëren van een vooruitzicht in de financiën.

Benieuwd naar het volledige verhaal van VRelax?

Aanbod

CBEE In Control biedt zorgorganisaties financial analytics om rapportages te stroomlijnen. Door zorgorganisaties van betere reporting te voorzien, wordt het makkelijk voor organisaties om stuurinformatie te gebruiken om beslissingen te maken.

Daarnaast is CBEE In Control expert in het optimaliseren van de administratieve systemen en het implementeren hiervan. Door de administratieve straat neer te zetten op basis van ‘best practice’ oplossingen kunnen documenten en informatie sneller verwerkt worden en werkt de organisatie altijd met up-to-date informatie.

Benieuwd naar onze werkwijze?