Over ons

Over CBEE In Control

CBEE In Control is een betrokken partner in financiële dienstverlening die bedrijven helpt om financieel gezond te worden en te blijven. Onze financials ondersteunen organisaties bij het optimaliseren van processen, creëren van inzichten en helpen bij complexe financiële vraagstukken. Ben je benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk hier onze beoordelingen!

Onze Waarden

Ontzorgen

Innovatief

Persoonlijk

Betrouwbaar

Met onze Controlling en Financial Analytics diensten willen we samen toewerken naar (nieuwe) strategische doelen. Wij denken mee met jouw organisatie. We fungeren als rechterhand en financiële sparringpartner, en bieden op die manier meer zekerheid tijdens jouw financieel management. Mede door al jouw beslissingen te funderen met data kunnen we de betrouwbaarheid van de besluitvorming vergroten, waardoor er meer zekerheid ontstaat. 

Innovatief

CBEE in Control focust op maatwerk, en onze financials hebben kennis van de laatste boekhoud- en accountancyontwikkelingen. Door het combineren van onze financiële kennis en ervaring met IT kunnen wij slimme oplossingen bieden. Zo kunnen we data ontsluiten vanuit bijvoorbeeld het ERP-pakket, verschillende (financiële) pakketten op elkaar aansluiten, financiële dashboards vormgeven evenals het vormgeven van overzichtelijke rapportages. Daarnaast hebben onze financials ervaring met onder andere R, SQL en PowerBI. Ook wordt er veelvoudig gebruik van Machine Learning en andere data analyse technieken – technieken die gebruikt kunnen worden om geavanceerde prognoses op te stellen. Daarnaast is CBEE in Control is van mening dat de voortgang in FinTech ook een prijsvoordeel voor de organisatie zou moeten opleveren. Daarom biedt CBEE in Control financiële oplossingen voor een eerlijke prijs, zonder achteraf voor onaangename verrassingen te komen staan. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie voor een eerlijke prijs!

Persoonlijk

 

Een financial van CBEE in Control kent een sterke betrokkenheid, en werkt waar nodig op locatie. Daarnaast zijn we georiënteerd op de lange termijn; we helpen jou met het opzetten van projecten en blijven naar wens langdurig betrokken voor advies en verbeteringen.

Boekhoudpakket
Chris Boonstra CBEE In Control

Chris Boonstra

Register controller / eigenaar

Jarib Keasberry CBEE In Control

Jarib Keasberry

Controller