Parttime CFO

Een complex financieel vraagstuk? Wij helpen je

Elke organisatie krijgt te maken met complexe financiële vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoop van je bedrijf, maar ook aan het financieel gezond worden en herinrichten van financiële processen. Voor het succes van organisaties is het belangrijk om voldoende kennis in huis te hebben om het vraagstukken op te lossen. Het aannemen van een fulltime kracht is echter vaak niet de gewenste oplossing, waardoor het project blijft liggen. 

Een parttime CFO van CBEE in Control is een ervaren financial die met jou meedenkt op strategisch niveau, kan sparren over complexe (financiële) vraagstukken en jouw onderneming ‘in control’ van je eigen processen kan brengen. Wij helpen jou ook bij het creëren van nieuwe ideeën of bij het herdefiniëren van jouw bedrijfsstrategie.

Wij kennen een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Daarnaast zijn we georiënteerd op de lange termijn; we helpen je met het opzetten van projecten en blijven in de parttime functie langdurig betrokken voor advies en verbeteringen. Samen werken we aan de groei van jouw onderneming!

EXPERTISE

Waarom een Partime CFO?

Onze CFO’s hebben niet alleen ruime ervaring op het gebied van financieel management en strategie, maar ook op het gebied van cashflowmanagement, fusies en overnames, financiering, herwaarderingsvraagstukken en investeringsbeslissingen. Op die manier word jij minder afhankelijk van externe adviseurs en komt de kennis vanuit jouw eigen organisatie. Wil jij met jouw organisatie weer financieel gezond worden? Of heb je behoefte aan een blik op de toekomst, of het herinrichten van jouw financiële processen? Dan is een Parttime CFO van CBEE In Control jouw oplossing!

Bij CBEE in Control is IT van groot belang. Daardoor kan een parttime CFO jouw ondersteunen bij het verbeteren van (financiële) administratieve processen. Door de combinatie van Finance en IT kunnen complexe vraagstukken door ons opgelost worden. Op die manier wordt je voorzien van toekomstgeoriënteerde, voorspellende inzichten die helpen jouw strategie te vormen en dagelijkse beslissingen te verbeteren. Benieuwd wat wij op dit gebied nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kijk ook eens naar onze Financial Analytics diensten!

Boekhoudpakket

Parttime (senior) Financial?

Heb jij op dit moment geen behoefte aan een parttime CFO, maar wel aan een financieel controller voor scherp financieel advies? Ook dat is mogelijk! CBEE in Control kan functies als Yard Controller, Plant Controller, Business Controller en (Senior) Project Controller vervullen!

Benieuwd naar onze aanpak?