Parttime CFO

Een lastig financieel vraagstuk liggen
Maar geen middelen voor een fulltime CFO?

Heb jij een lastig financieel vraagstuk liggen, maar op dit moment niet de middelen voor een fulltime financieel directeur? Een parttime CFO van CBEE in Control is een ervaren financial die met jou meedenkt op strategisch niveau, kan sparren over complexe (financiële) vraagstukken en jouw onderneming ‘in control’ van je eigen processen kan brengen. Een CFO van CBEE helpt ook bij het creëren van nieuwe ideeën of bij het herdefiniëren van jouw bedrijfsstrategie.

Wij kennen een sterke betrokkenheid bij onze klanten en werken remote of op locatie! Daarnaast zijn we georiënteerd op de lange termijn; we helpen je met het opzetten van projecten en blijven naar wens langdurig betrokken voor advies en verbeteringen. Samen werken we aan de groei van jouw onderneming!

EXPERTISE

Waarom een Partime CFO?

Onze CFO’s hebben niet alleen ruime ervaring op het gebied van financieel management en strategie, maar ook op het gebied van cashflowmanagement, fusies en overnames, financiering, herwaarderingsvraagstukken en investeringsbeslissingen. Op die manier word jij minder afhankelijk van externe adviseurs en komt de kennis vanuit jouw eigen organisatie. Wil jij met jouw organisatie weer financieel gezond worden? Of heb je behoefte aan een blik op de toekomst, of het herinrichten van jouw financiële processen? Dan is een Parttime CFO van CBEE In Control jouw oplossing!

Bij CBEE in Control is IT van groot belang. Daardoor kan een parttime CFO jouw ondersteunen bij het verbeteren van (financiële) administratieve processen. Door de combinatie van Finance en IT kunnen complexe vraagstukken door ons opgelost worden. Op die manier wordt je voorzien van toekomstgeoriënteerde, voorspellende inzichten die helpen jouw strategie te vormen en dagelijkse beslissingen te verbeteren. Benieuwd wat wij op dit gebied nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kijk ook eens naar onze Financial Analytics diensten!

Boekhoudpakket

Parttime (senior) Financial?

Heb jij op dit moment geen behoefte aan een parttime CFO, maar wel aan een financieel controller voor scherp financieel advies? Ook dat is mogelijk! CBEE in Control kan functies als Yard Controller, Plant Controller, Business Controller en (Senior) Project Controller vervullen!

Parttime CFO Chris
Chris Boonstra

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Parttime CFO voor jouw organisatie? Bel of mail ons voor meer advies, we helpen je graag verder!

Meer weten over CBEE in Control?

Lees dan meer over onze missie!